Yksityisyyssuoja

Viimeeksi muokattu: Heinäkuu 2, 2019

Tervetuloa Tietosuojakäytäntöömme!

Jasmin on aikuisviihdesivusto, joka tarjoaa live kamera esiintymisiä ja muita liittyviä aikuispalveluja.

Kun käytät näitä palveluja, jakaat joitakin henkilökohtaisia tietoja meidän kanssa. Koska haluamme että nautit meidän palveluista rauhallisella ja luotettavalla tavalla, voit luottaa että olemme täydellisesti omistuneitaturvaamaan sinun henkilökohtaisia tietoja.

Koska yksityisyytesi on niin tärkeä meille, haluamme tarjota teille tämän Tietosuojakäytännen, selittäen miten me keräämme ja jakaamme sinun henkilökohtaisia tietoja, että voit tehdä ilmoitettuja valintoja tietojesi käytännöstä.

Ole hyvä ja lue tämä Tietosuojakäytäntö huolellisesti. Olemme yrittäneet kirjoittaa sen tavalla, jolla ei ole tylsiä, pikiä lauseita ja oikeudellisia termejä. Voit ottaa meihin yhteyttä jos sinulla on kysymyksiä meidän yksityisyysmenetelmistä ja miten me käytämme teidän yksityisiä tietoja. Olemme iloisia voidessamme tarjota sinulle tarvitsemasi avun.

Kuka päättää "Kenelle" ja "Miksi" Yksityiset Tietosi on Prosessoitu?

Yhtiö, joka päättää kenelle ja miksi yksityiset tietosi on prosessoitu, ja jota kutsutaan "Tietoohjain" on:

Duodecad IT Services Luxembourg S.à r.l., Luxemburgissa perustettu yksityinen osakeyhtiö, jonka rekisteröity osoite on 44, Avenue John F. Kennedy, L-1855, Luxembourg, Grand Duchy of Luxembourg, ja on rekisteröity Luxemburgin Kauppa- ja Yritysrekisteriin numeroon 171.358.

Mitkä Yksityiset Tiedot Prosessoimme?

Keräämme, käytämme, jakaamme, siirrämme, ja tallennamme eri tyyppejä sinun yksityisistä tiedoista sinun vierailusi seurauksena ja/tai kun käytät meidän sivuston palveluja.

Yksityiset tietosi jotka keräämme sisältää seuraavien tietojen kategoriat:

  1. Yksityiset tiedot jotka annat meille

    • Kun luot asiakastilin meidän verkkosivustossa

      Kun luot tilin meidän verkkosivustossa, vaadimme tärkeitä tietoja sinusta:

      • sähköpostiosoite

      • käyttäjätunnus

      • salasana

      To give yourself more visibility and presence on our site, and attract more Models, especially our high demanded Models, you can complete "My Profile" in your account settings. By doing so, you are free to provide some additional information about you, such as:

      • nimimerkki

      • Sukupuolesi

      • ikäsi

      • paikkakuntasi

      • sinun seksuaalinen mieltymys

      • sinun kiinnostuksesi ja harrastuksesi

      • sinun luonteenpiirteesi/persoonallisuus

      • what do you do for a living

      • what do you do for fun

      • what makes you feel special

      Providing this information about you in your profile is optional. With your consent only, all Models will be able to see this data. You can delete this data from your profile at any moment, which will not affect your use of the site. You can also set your privacy level in your profile if you want to share these data only with the Models who you have private chatted with or if you want to keep your profile private.

    • Kun otat yhteyttä meidän Laskutus & Asiakaspalveluun

      Keräämme kaikki tiedot jotka valitset jakamaan meidän Laskutus & Asiakaspalvelumme kanssa, kuten:

      • sinun sähköpostisi

      • palvelut, Malli tai asiakaskäyttönimi, joka on liitetty sinun pyyntöösi

      • kommenttisi tai mielipiteesi Mallista

      • keskustelusi Asiakaspalvelun kanssa

      Yleisempi, koun kommunikoit meidän kanssa millä tahansa toisella tavalla, keräämme mitkä tahansa tietoja jotka tarjoat meille.

    • Kun ostat krediittejä

      When you purchase credits to participate on our site, depending on the payment method you choose, we may collect and process your identification information (first name, last name, country, ZIP code) and payment information.

    • When you refer-a-friend

      Kun viittaat kaverin meidän sivustollemme (meidän Käyttöehtojen alla, ja, kuten tapaus voi olla, ehdot jotka ovat selitetty hallintapaneelissa, joka littyy viittausohjelmaan tilisi käyttäjävalikossa), emme kerää mitään hänen henkilötietoja ennen kuin hän liittyy Jäseneksi meidän sivustossa. Tarkemmin, kun kaverisi klikkaa hänelle jakamasi viittauslinkkiä, luomme viittausnumeron ja säilytämme ainoastaan tämän tiedon. Tätä erillistä tietoa ei ole määritelty tunnistettavaksi tiedoksi. Se voidaan liittää vain viittaamasi kaverin muihin tietoihin, kun hän päättää rekisteröityä sivustoon, joka vasta silloin tulee liittymään hänen tunnistamiseen.

  2. Yksityistietoja jotka saamme kun käytät meidän palveluja

    Keräämme tiettyjä tietoja sinusta kun käytät meidän palveluja ja navigoit meidän verkkosivustossa.

    Konkreettisesti, tämä tarkoittaa että, kun vierailet meidän verkkosivustossa tai käytät meidän palveluja, myös jos et ole luonut käyttäjätilin tai kirjautunut sisään, keräämme tiettyjä tietoja sinusta.

    • Käyttötietoja

      Keräämme tietoja sinun aktiviteetistä verkkosivustollamme ja miten interagoit verkkosivustomme ominaisuuksien kanssa. Periaatteessa, tiedämme:

      • toimintahistoriasi meidän sivustossa ja erityisominaisuudet jotka käytit sivustossa, kuten esimerkiksi, jos äänestit kilpailuissa, lähetit palautteen yksityischatin jälkeen, arvioit ja/tai laitoit Mallin sinun suosikkilistaasi, teit Video/Äänisoiton Mallille, tilasit Mallin MyStory, jne.

      • aika joka vietit yksityischatissä, ketkä ovat Mallit ja Mallien kategoriat (esimerkiksi, Aasialaiset tytöt, Latiina naiset, mustatukkaiset) jotka katsoit;

      Keräämme myös tietoja sinun kommunikoinnista Mallien kanssa, kuten:

      • Mallin käyttönimi

      • sinun kommunikoinnin aika ja päivämäärä

      • Kommunikaation tyyppi (esim. seinäkirjoitus, yksityischatti, jne...)

      Moreover, if you participate in our loyalty program, referred as Elite Program in our Terms and Conditions, we know what your mask ranking is (i.e., the information you also see in your profile when you are connected to the site). In this respect, please note that we never keep the history of your mask ranking.

      Jos jaat sisältöä Mallien kanssa (esim. kuvia) tällainen sisältö tallennetaan meidän järjestelmäämme palvelun asianmukaiseksi tekniseksi suorittamiseksi,

    • Sisältötietoja

      For a technical purpose, we store on our system content you create and/or post and/or transmit on/via our site (for example pictures) and information about the content you create or provide.

      Keräämme myös, mitkä tahansa tietoja jota sinä kommunikoit ja/tai jakaat verkkosivuston Mallien kanssa, kuten viestit jotka lähetät yksityischatissä tai live esiintymissä.

      If you turn on your microphone in private chat, we may retain your audio feed for a limited period of 6 months to protect our rights or defend ourselves against any claims. Any such data retained shall be held in our secured records with restricted access. Please note that in case you turn on your camera in private chat, we never record or keep in any way your camera feed. We also do not allow our Models to record or capture your camera or audio feeds during private shows. Such action is prohibited on our site.

      If you use the Video/Voice Call feature on our site (to call the Model when she is offline), we do not record or process your communication data with the Model. Your communication is private.

      Keräämme mitkä tahansa muut kommunikontitietoja kuten puhelinkeskusteluja, chattilokeja, tekstiviestejä, fakseja ja kirjeitä jotka lähetät meille.

    • Lokitiedostot ja laitetiedot

      We automatically collect log data and information from or about your computer, phone, or other devices you use to access our services or navigate on our site. This includes:

      • IP-osoitteesi

      • päivämäärä ja aika kun kirjauduit tilillesi

      • montako sivua katselit

      • minkä tyyppisiä palveluita käytät

      • laitteisto, ohjelmisto tai selain jonka käytät

      • tietoja sinun tietokoneen käyttöjärjestelmästä, kuten ohjelmaversio

      • kieliasetuksesi

      • tunnisteita, joihin liittyy evästeitä tai muu teknologia joka voi yksilöllisesti tunnistaa sinun laitetta tai selainta.

      jos käytät mobiililaitetta, voidaan myös kerätä:

      • tietoja jotka tunnistaa sinun mobiililaitetta

      • laitekohtaiset asetukset ja ominaisuudet

      • sijainnin yksityiskohdat

      • applikaatiokaatumiset tai muu järjestelmätoiminta

    • Tietoja kerätty evästeillä ja muilla teknologialla

      Kuten monet muut verkkosivustot ja applikaatiot, käytämme evästeitä ja muuta teknologiaa (kuten web-majakat, web-tallennus ja ainutlaatuiset mainontatunnisteet) keräämään tietoja sinun aktiviteetistä, selaimesta ja laitteesta.

      Most web browsers are set to accept cookies by default. If you prefer, you can usually remove or reject browser cookies through the settings on your browser or device. Keep in mind, though, that blocking cookies may negatively affect your use of the services on our site.

      We are also using Hotjar services to better understand our users’ needs and to optimize this service and experience. Hotjar is a technology service that helps us better understand our users’ experience (e.g., how much time they spend on which pages, which links they choose to click, what users do and don’t like, etc.) and this enables us to build and maintain our service with user feedback. Hotjar uses cookies and other technologies to collect data on our users’ behavior and their devices (in particular device's IP address (captured and stored only in anonymized form), device screen size, device type (unique device identifiers), browser information, geographic location (country only), preferred language used to display our website). Hotjar stores this information in a pseudonymized user profile. Neither Hotjar nor we will ever use this information to identify individual users or to match it with further data on an individual user. For further details, please see Hotjar’s privacy policy by clicking on this link.

      You can opt-out to the creation of a user profile, Hotjar’s storing of your jasmin site usage data and Hotjar’s use of tracking cookies by following this opt-out link.

      To learn more about how we use cookies and your choices, please check out our Cookies Policy.

  3. Yksityistietoja jotka saamme kolmannelta osapuolelta

    • We collect information that the Models provide about you in the course of the chat conversation or communication with our Billing and Support Team.

    • We are also dealing with partner ad networks, which help us to promote our site. For example, we might receive information about your experiences and interactions from our partner ad networks.

    • Me myös ylläpidämme itse mainosverkoston ja mainostamistyökalut ja voimme vastaanottaa tietoja sinun kokemuksestasi ja interagoinnista meidän mainoksien ja mainostyökalujen kanssa, jotka ovat julkaistu/käytetty kolmannen osapuolen tai sidoksissa olevissa verkkosivustoissa.

    • If a friend, Member of our site, invited you to join us, through a referral link he/she shared with you beforehand, please note that your friend did not provide us with your personal information. He/she only shared the link with you on his/her behalf to be able to receive a reward. The information we process when you decide to click on the referral link is a random referral number that we store in our system/databases for a limited period. We use this information exclusively to determine if the Member who invited you to join our site and yourself, are both eligible to receive a referral fee reward/credit. The referral number, as standalone information, contains no identifiable information about you. It is, thus, considered as a piece of anonymous information. It may only be linked with identifiable information about you when you decide to register on our site.

  4. Yksityistietoja jota keräämme julkisesti avoimista lähteistä

    Keräämme julkisesti saatavisia tietoja sinusta ainoastaan kun on pakollista estämään petosta ja laitonta aktiviteettiä meidän verkkosivustossa (esimerkiksi, kun epäilemme että käytät väärää tai varastettua pankkikorttia, kun todistamme lasten hyväksikäyttämistä, pedofiliaa, jne.).

    Tämä tieto voi käsittää julkisesti saatavat tiedot jonka jakaat sosiaalisessa mediassa kuten Faebook, blogisi ja/tai verkkosivustosi, ja mikä tahansa muu julkinen tieto saatavissa internetissä.

    This information is always associated or combined with the data we collect through our site to finalize our investigation before reporting any fraud and illegal activities to authorities. We never use publicly available data for any other purpose.

  5. Tietojen erikoiskategoria

    • Jasmin is an adult entertainment site, and due to its nature and purpose, we may process data about you which could reflect your sexual interests or preferences.

      There are three situations where we are susceptible to process your sensitive data:

    • If you consent to the use of the "jasmin cookie" as detailed in clause 3.7 "Personalized Content" to personalize the content of our site for you.

      Please be aware that you can change your opinion regarding the processing of your sensitive data in your consent settings at any time by opting out from Personalized Content. If you do so, we will no longer personalize the content of the site for you. You may, therefore, face some negative user experience.

    • When you use our site and purchase services. More precisely, when you interact with the Models or purchase services (like when you watch live cam shows, take a Model in a private chat, buy her surprises, or any other service you purchase) we process and store information related to your activity (e.g., the category of Models you purchased services from or the Models whose special services you subscribed for, etc.) in order to provide you with the services you requested for and to enhance your experience on the site.

      Due to the explicit meaning of each category name, as well as the types of Models you request services from (e.g., Asian girls, White Ladies, Latin Women, etc.), it is possible, although not certain, that the chosen categories indicate your online sexual preferences.

      Please be aware that you can change your opinion regarding the processing of your sensitive data in your consent settings at any time. However, please note that refusing to provide or revoking your consent to have this data collected and used means that you will not be able to log into your account and use the services, as we will not be able to provide you with the services without processing such information.

    • When after creating an account, you are freely providing us with details about your sexual interests. More precisely, you can indicate certain sexual preferences in your account settings, which is optional. You can choose to provide such information to give yourself more visibility and presence on our site. In case you freely indicated your sexual preferences in your account settings and want to delete this data, you can easily remove it from your account profile. This will not affect your use of the site.

      We understand that the information we have about you may not explicitly reflect the reality of your life outside of the site. Your online preferences may only be a role that you choose to play in a virtual environment. However, to provide you with the utmost level of data protection, we categorize such type of data under the sensitive data category, which is highly protected and handled with the utmost care.

      Because your online sexual preferences and other data relating to your sexual interests are essential aspects of privacy, we are maintaining very high technology security standards. We are periodically proceeding with controls and assessments of our security measures, to guarantee a trustworthy environment.

Miksi Prosessoimme Sinun Henkilökohtaiset Tiedot?

Käytämme tiedot jotka keräämme, seuraaviin tarkoituksiin:

  1. Avata sinun Jäsentili ja tarjota sinulle palvelut

    1. Primarily, we use the personal data you give us when you create your online account to open and administer this account, to allow you to do many activities on our site, and to use features that are of your interest. Your account allows you also to purchase credits and benefit from paying and non-paying services.

      Your account is also a way to exercise control over your personal data. Through your account, you can manage your purchases, benefit from special offers, and manage your profile and account settings.

      We process this information to perform the contract that we have with you and provide you with the services you requested. If you fail to provide minimum details about you, the consequence will be that we will not be able to create an account and allow you to use our services.

    2. Secondly, we allow you to provide additional information in your account if you are willing to share these data with our Models to attract them, especially our high demanded Models. You are in control of what information you use to complete your profile.

      We process this information given your consent. We have provided you with an informative notice placed on the page of your profile settings so that you are aware of the use of these data and how we are sharing them. You can always revoke this consent by erasing these data directly from your account in your profile settings page. Be assured that the erasure of these data is instantaneous. We have no copies of any such data; neither do we have any necessity to keep these data for any reason whatsoever. You are the one who chooses the information you wish to share with our Models.

  2. Parantaa ja edistää palvelujamme

    • We use a limited portion of your data for analytical and statistical purposes. We place great emphasis on the improvement of our services and the enhancement of your experience as a Member or Guest.

      To better understand your needs and how we can improve our services, we compile the information you gave to us or that we collected about you when visiting pages on our site or while using our services, to detect general trends regarding the preferences/habits of our users. This helps us, for example, to generate statistics reports on our customers’ activity based on the categories of Models viewed, the countries, or the purchases.

    • Käytämme myös henkilökohtaisia tietojasi testaukseen, ongelmien karttoittamiseen ja parantamaan meidän online-viihdepalveluiden toiminnallisuutta ja laatua. Meidän päämäärä on optimoida meidän verkkosivustomme ja palvelujamme sinun tarpeeksiin, joka tekee niiden käyttöä helpompi ja nautittavampi.

    • Jakaamme erittäit rajoitettuja ominasuuksia sinusta meidän rekisteröiden Mallien kanssa, jotta voivat tarjota sinulle mukautetun palvelun. Ole hyvä ja katso pykälä 5 "KENEN KANSSA JAKAAMME TIETOJASI?" oppiakseen enemmän.

    • We use limited information to tailor our services for you. For example, when you visit and log in on our site we use your IP address to determine the country where you are from, and display our webpages in your language (within the limits of the languages available on the site), so if you visit or login on our site from the United States, our site will automatically display content in English.

    • We have affiliate programs through which webmasters or other third parties can help us to promote our sites, for example by creating a reproduction of our well-known sites. Those sites can include only certain categories of Models.

      We share some limited information about you with the webmasters or other third parties participating in our programs, to help them to set up, maintain and optimize their marketing campaigns or promotional activities. This also allows them to track their income. Please see point 5 "WITH WHOM DO WE SHARE YOUR DATA?" to learn more.

    • Lopuksi, ole hyvä ja ota huomioon että mikä tahansa tietoja jota teit yleiseksi meidän verkkosivustollamme, kuten kommentit Mallien yleisellä seinällä, voi näkyä verkkohaussa, sinun käyttäjänimesi kanssa.

    Prosessoimme nämä tiedot antaen meidän oikeudettua kiinnostusta kehittämään ja parantamaan meidän verkkosivustoa ja meidän käyttäjien kokemusta, ja lisäksi edistämään meidän palveluja ja verkkosivustoja. When we use cookies or similar technologies for the same purpose (i.e., product enhancement and improvement), we rely on your consent to the use of cookies, including third parties cookies. To learn more about how we use cookies and your choices, please check out our Cookies Policy.

  3. Asiakassuhteen ylläpito ja komunikointi sinun kanssasi

    • Tarjoamme Asiakas ja Laskutus Tukipalvelua 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa. Jakaamalla sinun henkilökohtaisia tietoja meidän Asiakas ja Laskutuspalveluryhmän kanssa sallii meidän vastaamalla kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla meidän palveluksista.

      Kaikki sinun kommunikointi meidän Asiakas- ja Laskutustuen kanssa, ja kaikki tiedot jotka annat tällaisen viestinnän aikana, mukaan lukien mikä tahansa tarkastelu tai lausunto Mallin palveluksista, ovat tallennettu ja tarkasteltu jotta voimme vastata pyyntöösi. Voimme tällä tavalla myös varmistaa meidän käyttöehtojen täydellisen noudattamisen kaikille verkkosivustomme käyttäjille.

      Osa viestinnästä kanssasi käytetään työntekijöiden koulutustarkoituksiin Asiakas- ja Laskutustukeen, jotta voimme varmistaa asiakaspalvelun huippuosaamisen.

      Finally, be aware that, when receiving a request or claim of a customer, our Customer and Billing Support Team can access all information you give to us and all usage information we collected about you. We want to make sure that our Customer and Billing Support has all the information needed to respond appropriately and immediately to your request.

      Ole hyvä ja huomioi että Asiakas ja Laskutustuki voi myös komunikoida sinun kanssasi sähköpostin ja muiden tavoin kautta, jos sopiva.

    • Please note that we may also communicate with you through emails or any other means, if appropriate, to inform you of certain changes regarding our site or certain events, for example, when you successfully register on our site.

    The use of your personal information is necessary to perform the contract that you have with us, notably to deliver appropriate customer services to you.

  4. Maksu

    • Riippuen siitä, mikä maksumenetelmä valitset, käytämme sinun tunnistetiedot ja maksutiedot käsittelemään tapahtumia.

    Sinun henkilökohtaisten tietojen käyttö on vaadittu suorittamaan sopimuksen jonka sinulla on kanssamme. Jos ostat krediittejä, käytämme tietojasi suorittamaan maksu ja tarjoamaan sinulle palveluja.

  5. Varmistaa varma ja luotettava ympäristö

    • Siksi että jaluamme luoda ja varimstaa varman ympäristön jossa voit rauhassa nauttia palveluistamme, käytämme sinun henkilökohtaisia tietoja tunnistamaan ja estämään väärinkäytöstä ja muuta laitonta aktiviteettiä verkkosivustollamme.

    • Käytämme myös sinun tietojasi havaitsemaan mahdolliset rikkomukset meidän verkkosivuston sääntöihin. Verkkosivuston säännöt ovat selitetty meidän käyttöehtoissa.

    • Lopuksi, käytetään sinun henkilökohtaisia tietoja turvallisuussyistä ja riskin kartoittamisessa, kuten todentaa sinut meidän verkkosivustossa ja sinun henkilöllisyyden verifiointi.

    Prosessoimme tämän tiedon antaen meidän oikeudellisen kiinnostuksen varmistaakseen verkkosivustomme sääntöjen noudentaminen, väärinkäytöksen havainnoinnin ja estämisen, ja tieto, järjestelmä, verkko ja cyberturvallisuus.

  6. Sending of messages and marketing emails

    When you use one of our services, to stay in touch with us, we will send you informative messages and direct marketing to keep you up to date with the release of new features and/or services on our site, special promotions/offers and more.

    For marketing purposes, we will use the information you gave to us and the information we get about you when navigating on our site and using our services.

    Based on this information, we will send you marketing emails tailored to your tastes or to certain of your characteristics (such as your country, the time you spend on the site, the amount of credit purchased). Be assured that we will never use your sensitive data for marketing purposes.

    Jos liityt viittausohjelmaan ja viittaat ihmisiä meidän sivustolle, ole hyvä ja huomioi että sinä olet se, eikä me, joka lähettää sähköpostia ja jakaat viittauslinkkiä kaverisi kanssa. Me käytämme tiedot jotka keräämme viittauslinkin kautta, ainoastaan vasta kuin kaverisi aktivoi linkin, ylläpitämään tämmöisen viittausohjelman ja evaluoimaan molempia sinun palkinon kelpoisuuteen. Siinä tapauksessa että viittausohjelma on deaktivoitu jostain syystä meidän Käyttöehtojen alla, kaikki tiedot säilytetty tällaisen ohjelman hallimiseen poistetaan heti meidän järjestelmästämme.

    To evaluate the results and success of our marketing initiatives, we may pseudonymize your email address and use it to generate statistical results. Such statistics are in the form of aggregated data and not personal information (for example, the number of users per country who are receiving marketing communications).

    We may also use your email to send you an invitation to participate in surveys so we can learn more about your experience and satisfaction with us or to improve our service.

    The sending of messages and marketing emails is based on our legitimate interest. You can easily unsubscribe at any time through the related link in our emails. You can also very easily opt-out from direct marketing at any time in your "Consent Settings". Opting-out means that you might miss out information on new services and special offers.

  7. Yksilöllistä Sisältöä

    We are using software which is following your behavior on our site (e.g., when you are navigating on our site, viewing live streams, looking at Models’ profiles, visiting the pages/walls of the Models, watching live cam feeds, etc.). This software is enabling our site to display for you the Models who could be of your interest.

    To provide you with personalized content we process and store information related to your activity (e.g., the category of Models you watched or the page you visited).

    You can agree to the use of this software through the “personalized content banner” appearing on the right bottom corner on the site. Thus, you can agree that we follow your preferences when browsing our site that might reflect your sexual interests to personalize the content specifically for you, providing you the best experience.

    Your acceptance of using this software means that a cookie (i.e., the "personalized content" cookie or the so-called "jasmin" cookie) is placed in your browser, which helps the site to adapt to your needs. Hence, you will quickly find content displayed on the site based on your preferences. More precisely, on your next visit, a webpage based on your preferences from the previous activity will be displayed.

    Luotamme sinun suostumukseen luodaksemme sinulle räätälöidyn kokemuksen.

    If you are a Guest who consented to the content personalization, and you decide to withdraw said consent, go simply to your browser settings and delete the "jasmin" cookie. If you face any difficulties to opt-out from content personalization, feel free to contact the Customer Support at help@jasmin.com.

    If you are a Member who consented to the content personalization and you decide to withdraw said consent, you can opt-out in your Privacy Settings through your account.

    Please note that revoking your consent to content personalization may negatively affect your experience on our website.

  8. Loyalty program participation

    To show more loyalty to you and to allow you to earn points and achieve ranks, we operate a loyalty program. We consider this program as a game and entertainment/amusement initiative.

    The participation in the loyalty program is based on the contract we have with you. Of course, the entertainment you receive through the participation in the loyalty program is a secondary service to the main service you are provided with on our site. Therefore, if you do not want to be part of it, you can contact our Customer Support and request the cancellation of your participation. This will not affect your use of the site.

  9. Suostua mihinkä tahansa lailliseen vaatimukseen ja valvoa meidän juridiset oikeudet

    Voimme luottaa oikeudelliseen velvollisuuteen käsitellä henkilötietojasi. Esimerkiksi, säilytämme liiketoimintatietosi ylläpitääkseen laillisesti vaaditut kirjanpitotiedot.

    Voimme myös käyttää tietojasi vastaamaan toimivaltaisten viranomaisten pyyntöön tai meidän oikeutettuun intressiin perustaa, käyttää tai puolustaa oikeudellisia vaatimuksia. Käytämme myös tietojasi, tarvittaessa, tutkiessamme maksuja käsittelevän pankin tai velkojen kerääjän ongelmatilanteissa, maksamattomien laskujen, takaisinperinnöissä tai palautuksen tilanteissa.

    We may combine your information with information lawfully obtained from other third-party sources and use it for the above purposes.

Miten Suojaamme Ja Kuinka Kauan Säästämme Sinun Henkilökohtaisia Tietoja?

We implement serious security measures, including technical and organizational security measures, to grant maximum protection to your personal information against unauthorized access, modification, disclosure or deletion. Your data is protected by our highly sophisticated security systems.

We actively implement data loss prevention systems against leakage, theft and data breach to ensure that our site and the entire IT infrastructure related to it are updated against the latest network security vulnerabilities. We periodically test our IT systems and do sophisticated penetration tests. Our site incorporates the most advanced security technologies available to ensure maximum safety of its users and the safekeeping of their related information.

Säästämme sinun henkilökohtaisia tietoja niin kauan kuin harkitsemme tarpeen:

  • Jotta voit käyttää palveluitamme ja tarjota sinulle palveluja, kuten asiakastilisi ylläpitäminen;

  • Comply with our legal obligations. For example, we may keep some of your information for tax, legal reporting and auditing obligations. Please note that, according to Luxembourg legislation, financial information shall be kept for a period of ten (10) years.

  • Conduct our business and for our legitimate business interests, such as establishing, exercising or defending legal claims, chargeback prevention, fraud detection and prevention, hindering any other illegal activity on our site, and enhancing safety. For example, if we close or suspend your account for fraud or illegal activities, we may retain certain information about you to prevent you from opening a new account in the future. Such information shall also be kept available in case of ongoing judicial proceedings/and or investigations. As part of our fraud detection and prevention process, we also blacklist all former usernames for a certain time. Therefore, a former username cannot be used for a new registration. For chargeback prevention, we retain your chat logs and your log data, device and usage information for a maximum period of 120 days from your last purchase on the site.

  • Suojella sivustoamme ja sinun henkilökohtaisia tietoja vahingossa tapahtuneesta tai vahingollisesta häviämisestä ja tuhoamisesta. Henkilökohtaisia tietojesi jäljellä olevia kopioita ei ehkä poisteta varmuuskopiointijärjestelmistämme hyvin rajoitetun ajan (yleensä 30 päivää).

Jotkut kopiot sinun tiedoistasi (esim. lokitietoja) voi myös jäädä meidän tietokantaan, mutta ovat irrotetut henkilökohtaisista identifikaatioista.

Jos sinulla on kysymyksiä tiettyjen henkilötietojen luokkien erityisestä säilytysajasta prosessoinnin suhteen, ota meihin yhteyttä yhteystietojen kautta jotka ovat mainittu 9 pykälässä tässä "MITEN OTTAA MEIHIN YHTEYTTÄ?"

Kenen Kanssa Jakaamme Tietojasi?

Jaamme osan henkilötietoistasi seuraavuien osapuolten kanssa:

  1. Mallien kanssa

    Sopimuksesi meidän kanssa varmistaa sinun kykysi hyödillistää ja ostaa palveluja liittyen aikuisviihteeseen meidän Malleilta.

    • Liittyen sinun profiilitietoihin, oletuksena, ainoa tietoelementti näkyvissä Malleille on sinun käyttäjänimi.

      However, you may choose to share with a Model other information about you that you added to "My Profile" in your account settings, like your gender, age, location, interests, etc.; you may also connect your camera in private chat in order to visually communicate with the Model or just turn on your microphone. The Model is not allowed to record the video and voice data you provide.

      Joka tapauksessa, muista että voit hallita tietojen näkyvyyttä, jotka olet lisännyt "Minun Profiilin", valitsemalla sopivan valinnan yksityisyysasetuksissa, ja siten määrätä kuka voi nähdä tiedot jotka laitat profiiliisi.

      Siinä tapauksessa, jos päätät jakaa lisää sisältöä Mallien kanssa, kuten valokuvia, huomioi että olet täysin vastuussa sellaisten tietojen jakaamisessa ja meitä ei voi pitää vastuussa mistään sinun vapaasti tehdystä julkistamisesta.

    • Mitä muuta näytämme sinusta Malleille?

      • Siksi että Mallit näyttäytyvät lukuisissa verkkosivustoissa samaan aikaan (kaikki meidän, ja sidoksissa olevat verkkosivustot), näytämme heille mistä verkkosivustosta sinä vierailet

      • Näytämme heille erityinen kuvake, mikäli olet heidän fanklubin tilaaja

      • Näytämme heille erityinen kuvake, jos olet lisännyt heitä suosikkeihin

      • Näytämme heille erityinen kuvake, jos olet säännöllinen Jäsen verkkosivustossa ja olet jo ostanut tietty määrä krediittejä, että he tietävät että ansaitset erityistä huomiota ja hyvän palvelun. Ole hyvä ja huomioi että voit deaktivoida tämän ominaisuuden, ottamalla yhteyttä sähkpostiin tai osoitteeseen mainittu kohteessa 9 "MITEN OTTAA YHTEYTTÄ?"

      • We show them also your loyalty mask. However, you can set up in your Privacy Settings page your preferences about the sharing of your mask ranking with the Models. You can choose to share your mask ranking only with Models with whom you had private chats, or you can keep it private.

      • Moreover, when you initiate a private chat with a Model, no one can access your video feed (in case you turn your camera on). As regards your voice feed (in case you turn on your microphone only limited staff within our organization can access on a "need to know" basis this data, to ensure what service you requested precisely from the Model, and to handle claims, notably in the event of a chargeback.

      • Finally, we share with the Models some information about you that was collected in the course of your use of the site (i.e., behavior data). For example your willingness (what you usually like the Model to do in a private show, like dancing, striptease show, etc.), or the information about what features you use (Game, Surprise, VibraToy, etc.). This information is shared with the Models exclusively during the private chat for know-your-customer purposes, on our behalf, allowing the Models to know you better and provide you the service tailored to your needs. The Model is not allowed to record this data, but she can take notes, so that the next time you are in private with her, she knows what can make you happy.

  2. Muiden verkkosivuston käyttäjien kanssa ja julkisuuden kanssa

    • When you chat with a Model in a free chat, other users of our site can see your username and the messages you write. Also, they can see if you become a King of the Room and the number of credits you spent on surprises for said purpose. This information is, however, not personal data, as the other users cannot retrieve and link somehow this data with other information that may lead to your identification. In this respect, we remind you of the terms of our contract under which you are not allowed to choose a username which contains your personal information (such as your real name) or information that may allow another user to connect it to your real identity (such as the public username you use for social platforms, like Facebook, Twitter, etc.). In case you decide to choose a username that can lead to your identification, please note that you are fully responsible for such action and that we cannot be held responsible of any identification another user of our site can make.

    • Also, if you post comments on a Model’s wall, other users will see your comments. Your comments and username may also be visible on the results of a search engine, like Google, for example. Therefore, if you do not want other users or the public in general to see your comments, please do not post comments on a Model’s wall. Siksi, jos et halua muut käyttäjät tai yleinen yleisö näkemään kommenttisi, ole hyvä ja älä kommentoi Mallin seinälle.

    • Moreover, if you participate in the loyalty program, other users will see your loyalty mask next to your username when you write a message to a Model in a free chat. Please note that these two data elements (username and mask) when shared with the other users are not personal data, as they cannot lead to your identification. However, you can still set up in your Privacy Settings page (although this is not a privacy issue) your preferences about the sharing of your mask with the other users if it amuses you. Of course, you can keep your mask private.

    Be assured that other Guests or Members of Jasmin will not access any information about you from the moment you enter into a private chat.

  3. Yhtiömme ryhmän kokonaisuus

    Jakaamme henkilökohtaisia tietojasi meidän seuraavien Luxemburgin, Unkarin ja USA'n yritysryhmien kanssa, ja he auttavat meitä tarjoamaan palvelut sinulle:

    • Jasmin IP S.à r.l., 44, Avenue John F. Kennedy, L-1855, Luxembourg, Grand Duchy of Luxembourg;

    • Docler Services S.à r.l., 44, Avenue John F. Kennedy, L-1855, Luxembourg, Grand Duchy of Luxembourg

    • Docler IP S.à r.l., 44, Avenue John F. Kennedy, L-1855, Luxembourg, Grand Duchy of Luxembourg

    • Docler SSC Kft, Expo tér 5-7, H-1101, Budapest, Unkari

    • Jasmin IP S.à r.l. Hungary Branch, Expo tér 5-7, H-1101, Budapest, Hungary

    • Docler Media LLC, 10811 Washington Blvd, Culver City, CA 90232, USA

    • Escalion S.à r.l., 44, Avenue John F. Kennedy, L-1855, Luxembourg, Grand Duchy of Luxembourg

  4. Webmasters participating in our affiliate programs

    Meillä on sidos-ohjelmia jonka kautta webmasterit ja muut kolmannen osapuolen tekijät voivat auttaa meitä edistämään verkkosivustojamme, kuten esimerkiksi, luomalla jäljentäminen meidän hyvistä tunnetuista verkkosivustoista. Nämä verkkosivustot voivat ainoastaan sisältää tiettyjä Mallin kategorioita.

    Ole hyvä ja huomioi että kun rekisteröit yhteen meidän sidoksissa olevassa sivustoon, olet myös rekisteröity meidän alkuperäisiin sivustoihin, mukaan lukien erityisesti livejasmin.com ja jasmin.com. Sinä voit, siten, kirjautua sisään näihin erillisiin sivustoihin samoilla kirjautumistiedoilla.

    Please note that, whether you registered directly on one of our sites or on one of our affiliated sites, we stay the controller of your personal data. For example, when you create an account or purchase credits, the personal information that you give for these purposes goes directly to us. The webmaster cannot see or access your personal data. He/she is only a technical operator and business partner helping us to promote our activity. In no event, you are a client/customer of a webmaster.

    We only share some limited information with them that however cannot lead to your direct identification. This minimum information helps them to set up, maintain and optimize their marketing campaigns or promotional activities. This also allows them to track their income. This information consists of your registration date, the site where you come from, register or purchase credits, your country, your username, the packages of credits bought (in case the webmaster was eligible for a commission) and certain device information (your operating system, your browser type and the type of device (e.g. tablet, mobile, desktop)).

    Ole hyvä ja tiedä, että emme koskaan jakaa heidän kanssa minkäänlaisia tietoja jotka voisivat tuottaa sinun suoraa tunnistamista, kuten esimerkiksi, oikea nimesi, osoitteesi, sähköpostisi, maksutietosi tai IP-osoitteesi.

  5. Palveluntarjoajat

    Käytämme huolellisesti valitut ja luotetut kolmannen osapuolen tekijöitä, jotka toimivat palveluntarjoajina sivustollamme.

    Takaamme että he ovat sidottuja sopimusvelvoitteilla prosessoimaan tietoja jotka jakaamme heidän kanssa meidän ohjeiden, tämän Tietosuojakäytännön ja kaikkien sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti.

    Siksi että pyrimme jatkuvasti kehittämään ja parantamaan sivustomme tukemisen teknologiaa, meidän kolmannen osapuolen tarjoajat voivat säännöllisesti vaihtua. Tällaiset yksiköt kuuluvat pääasiassa seuraaviin alueisiin: (a) liiketoimintatieto ja analyysi; (b) asiakastuki; (c) markkinointi ja myynti; (d) petoksen estäminen.

  6. Maksutoimittajat ja rahoituslaitokset

    When you purchase credits, depending on the payment method you choose, your payment may be processed by a third party bank or a payment processor, and you may share with this party certain details, as well as payment information to complete a transaction.

    Voit vastaanottaa maksusuoritussähköposteja tältä suorittajalta, varmistamaan ostoa, mukaanlukien lähetys, mahdolliset palautukset, ja seurantakutsuja antakseen palautetta tälle suorittajalle.

    Jos suoraan jakaat tietoja kolmannen osapuolen tekijälle, tämä Tietosuojakäytäntö ei määrää sinun henkilökohtaisten tietojen prosessointia kolmannen osapuolen tekijältä.

    Jos valitset maksumenetelmän "Credit/Debit card", sinun tilisiirtosi käsittelee Escalion S.à r.l., joka on osana meidän yritysryhmää ja sijoitettu Luxemburgissä. Sinun tiedoksi, voit löytää sen tietosuojakäytäntöä tässä

    Kun takaisinperintä on pyydetty joko sinulta tai krediittikortin haltijalta, joka on käytetty maksusuoritukseen, meidän täytyy, määrätyissä tapauksissa, jakaa jotkut tiedot sinusta ja sinun palvelujen käytöistä suorituksen hoitavan pankin kanssa.

    Voimme lisäksi jakaa tietoja relevantin rahoituslaitoksen kanssa, jos harkitsemme sen olevan ehdottomasti välttämätöntä väärinkäytöksen tunnistamiseen ja ennaltaehkämiseen.

  7. Lainvalvontaviranomaiset ja valtion viranomaiset

    Sovellettavien lakien sallimissa rajoissa, voimme myös jakaa tietoja lainvalvontaviranomaisten tai viranomaisten kanssa, jos tällainen julkistaminen on kohtuullista ja välttämätöntä (a) lakisääteisten velvotteidemme täyttämiseksi, (b) vastata petostutkimuksia ja väitettyjä laittomia toimia koskevaan tietopyyntöön, (c) valvoa ja hallinnoida käyttöehtojamme, ja/tai (d) suojella oikeuksiamme ja puolustamaan itseämme kaikista vaatimuksista.

  8. Liiketoiminnan siirtoja

    Lopuksi, huomioi myös että sinun tietosi voidaan siirtää toiselle meidän ryhmän kokonaisuudelle sisäisen uudellenjärjestelyn vuoksi tai muulle kolmannen osapuolen kokonaisuudelle myynnin, uudelleenjärjestelyn, fuusion ja/tai hankinta tai muu luovutus konserni- tai yritystasolla, tuloksena että osa (enemmän kuin 50%) liiketoiminnastamme (tai liittyvistä varoista) siirretään suoraan tai välillisesti kolmannen osapuolen hankkijalle, edellyttäen, että jälkimmäinen ja/tai toinen konserniyhtiö sisäisessä uudelleenjärjestelyssä toimii samassa tai samankaltaisessa liiketoiminnassa kuin meidän ja sitoutuu noudattamaan tätä Tietosuojakäytäntöä.

Miten Siirrämme Sinun Henkilökohtaisia Tietoja Euroopan Talousalueen Ulkopuolelle?

Kuten olemme yritys joka sijaitsee Luxembrgissa, seuraamme EU'n Tietosuojadirektiiviä yleisesti kutsuttu "GDPR" (Jos haluat oppia lisää voit katsoa: EU Direktiivi 2016/679 suojaamisesta luonnollisia henkilöitä koskien henkilökohtaisia tietoja ja sellaisten tietojen vapaa kulkeminen, ja kumoava Direktiivi 95/46/EC), joka tarjoaa sinun henkilöhohtaisten tietojen suojaamisen kovan tason.

Sivuston toiminnan ja hyödyntämisen sekä palvelujen tarjoamisen aikana, sinun henkilökohtaisia tietoja voidaan siirtää Euroopan Talousalueen ("EEA") ulkopuolelle, meidän sidoksissa oleville yrityksille tai kolmannen osapuolen tietoprosessoreille USA'ssa ja muissa maissa sinun maan ulkopuolelle, tässä Tietosuojakäytännössä määriteltyihin tarkoituksiin.

Jos siirrämme henkilökohtaisia tietojasi EEA'n ulkopuolelle, yritämme varmistaa että oikeutesi ja vapautesi henkilökohtaisten tietosi prosessoinnissa ovat asianmukaisesti ja sopivasti suojattuja. Tähän tarkoitukseen käytämme Euroopan Komission hyväksytyt Sopimuslausekkeet, jotka voit löytää tästä.

Mitkä ovat Oikeutesi Koskien Henkilökohtaiset Tietosi?

Teimme parhaamme selittääkseen mitkä olevat sinun oikeuksesi ja kuinka voit käyttää niitä. Jos, huolimatta alla olevista selityksistä, olet vielä epävarma sinun mahdollisista toimenpiteistä tai oikeuksien käytön edellytyksistä, älä huoli, meidän Tukiryhmämme antaa sinulle kaiken avun jotka tarvitset kun käytät oikeuksiasi.

Voit myös ottaa meihin yhteyttä, koska tahansa, ennenkuin otat oikeuksiasi käyttöön ja vastaamme pyyntöösi niin nopeasti kuin mahdollista.

Please note that we created a specific interface called "Privacy Settings" in your account settings for you to be able to exercise certain of your rights easily.

Tukiryhmämme tarjoaa sinulle tietoja tehdyistä toiminnoista yhden kuukauden sisällä sinun pyyntösi vastaanottamisesta. Vain erikoistapahtumissa, kun kohtaamme monimutkaisia ja suuria määriä pyyntöjä, voimme jatkaa tämän ilmoitusjakson kahteen lisäkuukauteen asti.

Ole hyvä ja huomioi että oikeuksesi voi käyttää ilmaiseksi. Kuitenkin, perusteettomat tai liiallisia pyyntöjä, erityisesti niiden toistuvan luonteen vuoksi, johtaa maksun suorittamiseen.

Ymmärrä myös, siksi että sinun yksityisyys on meille niin tärkeää, meidän Asiakastukimme voi tarvita verifioida sinun identtiteettisi ja pyytää että annat lisätietoja ennen pyyntösi suorittamista.

  1. Tiedonsiirto ja tietojen siirrettävyys

    Sinulla on oikeus päästä sinun henkilökohtaisiin tietoihin jotka pidämme sinusta, pyytämällä kopio sinun henkilökohtaisista tiedoista ilmaiseksi "Tietojen Lataaminen"-osiosta sinun käyttötilin asetuksissa.

    Kun henkilöllisyytesi on tarkistettu, sinun pyyntösi lähetetään meidän Tukiryhmälle.

    If we consider that your request is manifestly unfounded or excessive (for example, because you requested a copy of your data numerous times in a short period), we may refuse to act or charge a reasonable fee taking into account the administrative costs for providing you the information.

    Tietyissä tapauksissa, voit myös olla oikeutettu pyytämään kopioita henkilökohtaisista tiedoista, jotka olet antanut meille, strukturoitussa, yleisesti käytetyssä, ja kone-luettavassa formaatissa ja/tai pyytää meitä lähettämään tämän tiedon toiselle palveluntarjoajalle (jossa teknisesti mahdollista). Tähän tarkoitukseen, voit lähettää sähköpostin tänne privacy@jasmin.com.

  2. Virheellisten ja puutteellisten tietojen korjaaminen

    Sinulla on oikeus pyytää että korjaamme sinun henkilökohtaisten tietojen puutteita.

    Tähän tarkoitukseen, voit lähettää sähköpostin privacy@jasmin.com.

  3. Tietojen säilyttäminen ja poistaminen

    If you no longer want us to use your information, you can request that we erase your personal information and close your account. Request for account cancellation or closure will be considered as a request for erasure of your personal data. In such case, please select "Forget my Data" in the "Privacy Settings" section of your account settings.

    Pyyntösi lähetetään meidän Tukiryhmälle joka ottaa sinuun yhteyttä, oppiakseen enemmän pyynnöstäsi. Kuitenkin, jos sinulle tulee ongelmia, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä koska tahansa.

    Ole hyvä ja huomioi, että jos pyydät että poistamme sinun henkilökohtaisia tietoja, säästämme sinun henkilötietojasi niin kauan kuin katsomme tarpeellista jotta voimme:

    • Comply with our legal obligations. For example, we may keep some of your information for tax, legal reporting and auditing obligations. Please note that according to Luxembourg legislation, financial related information shall be kept for a period of ten (10) years.

    • Conduct our business and for our legitimate business interests, such as establishing, exercising or defending legal claims, chargeback prevention, fraud detection and prevention, hindering any other illegal activity on our site, and enhancing safety. For example, if we close or suspend your account for fraud or illegal activities, we may retain certain information about you to prevent you from opening a new account in the future. Such information shall also be kept available in case of ongoing judicial proceedings/and or investigations. As part of our fraud detection and prevention process, we also blacklist all former usernames for a certain time. Therefore, a former username cannot be used for new registration.

    • Suojella sivustoamme ja sinun henkilökohtaisia tietoja vahingossa tapahtuneesta tai vahingollisesta häviämisestä ja tuhoamisesta. Henkilökohtaisia tietojesi jäljellä olevia kopioita ei ehkä poisteta varmuuskopiointijärjestelmistämme hyvin rajoitetun ajan (yleensä 30 päivää).

    Jotkut kopiot sinun tiedoistasi (esim. lokitietoja) voi myös jäädä meidän tietokantaan, mutta ovat irrotetut henkilökohtaisista identifikaatioista.

  4. Oikeus vastustaa

    • Prosessoimme tietojasi eri syistä kuten selitetty "3. MIKSI PROSESSOIMME HENKILÖKOHTAISIA TIETOJASI?". Sovellettava laki voi oikeuttaa sinua vaatimaan, että emme käsittele henkilökohtaisia tietojasi tiettyihin erityistarkoituksiin, jos tällainen käsittely perustuu oikeutettuun etuun. Jos olet tällaista prosessointia vastaan, lopetamme sinun henkilökohtaisten tietojen prosessoinnin näihin tarkoituksiin.

      Tietyissä tilanteissa voimme joutua kieltämään sinun pyynnän suorittamisen. Tämä voi olla tapauksessa kun meillä on oikeutettu perusta jatkaa tällainen prosessointi tai jos meidän täytyy perustaa, käyttää tai puolustaa oikeustoimia.

      Ole hyvä ja muista että vastustamalla tietojasi käyttöön voi poistaa käytöstä tilisi käytön.

    • Ole hyvä ja huomioi että voit, koska tahansa, pyytää meitä lopettamaan lähettämään sinulle markkinointisähköpostia valitsemalla pois vaihtoehdon sinun käyttötilin asetuksissa.

  5. Oikeus rajoittaa käsittelyä

    Sinulla on oikeus pyytää että me pidämme sinun henkilökohtaisia tietoja "limbossa", niin kauan kuin muut haasteet ratkaistaan.

    Periaatteessa, voit pyytää meitä pitämään kiinni tietojen käytöstä 4 tapauksessa:

    • Jos kiistät sen, että henkilökohtaiset tiedot joita pidämme sinusta ovat tarkkoja: tässä tapauksessa, näihin tietoihin liittyvät käsittelytoimet ovat pidetty suljettuna tämän tarkistamisjakson aikana.

    • You have objected to a processing activity based on (a) legitimate interest(s): in this case, you can require the processing operation to be put on hold while we verify the grounds for processing.

    • Pidät, että prosessointi on lainvastainen mutta vastustat poistamista ja pyydät rajoitusta, sen sijaan.

    • Meillä ei ole lisätarpeita tietoihin mutta sinä vaadit sen laillisten vaatimusten laatiminseen, käyttämiseen tai puolustamiseen.

    Despite your request, we may continue the processing of your personal data if we have to establish, exercise, or defend legal claims. We will notify you before lifting a restriction.

  6. Oikeus vaatia valitusta valvontaviranomaisen kanssa

    Jos katsotte, että henkilötietosi prosessointi loukkaa GDPR'ää tai muuta kansallista lainsäädäntöä, sinulla on oikeus jättää valituksen valvontaviranomaiselle, (erityisesti Jäsenmaa jossa asut, työpaikka tai väitetystä GDPR'n rikkomisesta).

Muutokset Meidän Tietosuojakäytäntöön

Voimme joskus muokata tätä Tietosuojakäytäntöä vastaamaan muutoksia palveluihimme ja miten voimme käsitellä henkilötietojasi tai muutoksia sovellettavissa laeissa.

Jos teemme muutoksia joita harkitsemme tärkeäksi, ilmoitamme sinulle ilmoituksella kyseisellä sivustolla ja/tai otamme yhteyttä muulla tavalla, kuten sähköpostitse.

Sovellettavan lain sallimissa rajoissa, sellaiset muutokset sovelletaan ajankohdasta kun ovat julkistettu meidän sivustossa, ellemme määrää voimaantulopäivämäärää. Sinun jatkuva käyttö meidän sivustosta siitä päivästä on riippuvainen uudesta Tietosuojakäytännöstä.

Miten Ottaa Meihin Yhteyttä?

If you have any comments or questions about this privacy policy or generally about our privacy practices, please send an email to privacy@jasmin.com or via mail to the address indicated below, and we will get back to you quickly. We are always glad to talk about our privacy practices.

Duodecad IT Services Luxembourg S.à r.l.
44, Avenue John F. Kennedy
L-1855, Luxembourg
Grand Duchy of Luxembourg

Olemme myös iloisia ilmoittamaan että meillä on työntekijä omistettu sinun yksityisyyden suojaamiseksi, meidän Tietosuojavastaava. Voit tavoittaa meidän Tietosuojavastaava suoraan sähköpostilla: dpo@jasmin.com tai kirjeellä seuraavaan osoitteeseen:

To the attention of the DPO
Duodecad IT Services Luxembourg S.à r.l.
44, Avenue John F. Kennedy
L-1855, Luxembourg
Grand Duchy of Luxembourg